קוקטייל נגרוני


נגרוני

קוקטייל נגרוני

אחד הקוקטיילים האהובים והמפורסמים בעולם הוא הנגרוני, האגדה מספרת שקוקטייל זה עורבב לראשונה באיטליה בשנות ב20 של המאה הקודמת ונקרא על שם הרוזן האיטלקי "קמיליו dutch-negroni1
נגרוני", שחי בפירנצה. הרוזן להג להזמין בבר הקבוע שלו את הקוקטייל "אמריקנו" (קמפרי, וורמוט אדום וסודה). אך מכיוון שהקוקטייל לא היה חזק מספיק עבורו, ביקש מהברמן להחליף את הסודה במנה של ג'ין.

הקוקטייל מכיל רכיבים אלכוהולים רבים, אך אף על פי כן, הינו נעים ורך לשתייה, כנראה בזכות הקמפרי, שמעניק למשקה את האופי המיוחד שלו.

מתכון:

  • 25 מ"ל   קמפרי
  • 25 מ"ל   וורמוט אדום
  • 25 מ"ל   ג'ין

ממלאים כוס ערבוב במרכיבים הנ"ל, מוסיפים קרח ומערבבים במשך 20-30 שניות. לאחר מכן מסננים את הקוקטייל לכוס ומקשטים בקליפת תפוז.

 

Previous המדריך לסירופים על בסיס פירות
Next קרח - המרכיב החשוב ביותר בקוקטייל

תגובות:

avatar