הדרך הנכונה להגיש ולשתות אבסינת


איך להגיש: אבסינת

אָ‏בְּ‏סִינְתְ הוא משקה חריף השייך למשפחת משקאות אניס המכיל אחוז גבוה של אתנול ומתובל בתמציות צמחים, בהן צמח הלענה. צבעו של המשקה ירוק, וטעמו מזכיר טעם של אניס.

למד איך להשתמש במזרקת אבסינט ואיך להגיש את הספיריט בדרך המסורתית.

מרכיבים – אבסינת

מים עם קרח
30-50 מ"ל של אבסינת
כוס אבסינט
כפית אבסינת
קובית סוכר

הכנות – אבסינת

  • מלא את מזרקת האבסינת במי קרח
  • שפוך את האבסינט לתוך כוס האבסינת, מקם את כפית האבסינת על פתח הכוס ועליה שים קובית סוכר
  • מקם את הכוס תחת פתח המזרקה ובאופן איטי תפתח את המזרקה ותיתן למים לטפטף על קוביית הסוכר עד שהאבסינת מקבל מראה עכור לחלוטין.
  • ערבב לפני ההגשה

תורגם ע"י עומרי לוז

Previous ציוד בר ותפקידיו
Next הכנת סירופ בזיליקים

1
תגובות:

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
סטס Recent comment authors
הכי חדש הכי ישן הכי מוצבע
סטס
אורח
סטס

טעות נוראית… אבסנט אינו משקה אניס… במקור אבסינט הוא משקה צ׳כי ואין בו טיפת אניס לכן שורפים אותו עם סוכר ואחרי שהמשקה הגיעה לצרפת הסוטים האלו הוסיפו לו אניס כמו לכל דבר שהם עושים וככה הוא עבר להולנד וניהיה המשקה הלאומי…. עם מים קפואים שוטים אך ורק אבסינט צרפתי שיש בו אניס על מנת לחסום את טעם האניסי הדומיננתי … שבמתכון הצ׳כי לא קיים בכלל… ואחרי שהצרפתים התחילו לעשות אותו עם סוכר ואניס נוצר המשקה פרנו וריקרד… זה הצורה הסופית של אבסינת הצרפתי לשתייה…