איך לשמור על הנענע טרייה לאורך זמן


איך לשמור על הנענע טרייה לאורך זמן

אין בר שלא משתמש בנענע כקישוט לקוקטייל, הבעיה היא שעלי הנענע משחירים מהר מאוד ובדרך כלל יזרקו לפח כמה שעות לאחר הוצאתם הממקרר.

ראשי נענע
שלב ראשון: הפרידו בין העלים לראשי הנענע

למי לא קרה שבסוף המשמרת הסתכלתם על ראשי הנענע וראיתם עלים "מתים" ונבולים.

לא עוד! במאמר זה נלמד איך לשמור על הנענע טרייה לאורך זמן באמצעות 3 שלבים פשוטים.

 

שלב ראשון: הפרידו בין העלים לראשי הנענע

קחו את גבעולי הנענע והפרידו בין העלים של הגבעול לראשים המשמשים לקישוט, את העלים יש לייבש היטב ממים באמצעות נייר סופג, ולאחסן בקופסה יבשה.

את ראשי הנענע יש לקבץ ביחד לזר אחד.

 

שלב שני: הכניסו את ראשי הנענע לאמבטיית מי קרח קפואה

הפכו את ראשי הנענע, הכניסו אותם למיכל עם מים קרים וקרח כתוש על מנת לתת להם שוק קור מסיבי.

תנו לנענע לשחות באמבטיית מי הקרח במשך 10-15 דקות.

 

שלב שלישי: הכניסו את הנענע לכוס עם מים פושרים

הפכו בחזרה את הנענע ואחסנו בכוס עם מים פושרים.

השאירו את הנענע כשהגבעולים במים פושרים במשך כל המשמרת, והנענע תישאר טרייה ורעננה.

בסוף המשמרת אחסנו במקרר את הראשי הנענע עם הכוס והמים, עדיף בתוך שקית פלסטיק אטומה.

שלב שני: הכניסו את ראשי הנענע לאמבטיית מי קרח קפואה
שלב שני: הכניסו את ראשי הנענע לאמבטיית מי קרח קפואה

 

Previous איך להבעיר קליפת תפוז
Next מתכון: קוקטייל סזארק קלאסי

תגובות:

avatar