מתכון: סירופ תפוז סיני


תפוז סיני

סירופ תפוז סיני

קומקוואט או תפוז סיני הוא עץ פרי וצמח ננסי ממשפחת הפיגמיים וההדרים. פירותיו משמשים למאכל ודומים לתפוז, אולם הם קטנים ממנו בהרבה.

במאמר זה נלמד להכין סירופ תפוזים סינים חמוץ – מריר שיהיה שילוב מעולה בקוקטיילים. תנסו לשלב אותו בוויסקי סאוור לדוגמא ותראו איזה שינוי מרענן תקבלו.

סירופ תפוז סיני

מצרכים – סירופ תפוז סיני

  • 4 כוסות סוכר
  • 6 כוסות מים
  • 2 כוסות תפוז סיני (חתוך לקוביות)
  • 60 מ"ל וודקה

הכנה – סירופ תפוז סיני

  • הכניסו את המים והסוכר לסיר בינוני והביאו לרתיחה תוך כדי ערבוב להמסת הסוכר.
  • הוסיפו את התפוזים הסינים לסיר.
  • מחצו את התפוזים הסינים בעזרת מוחץ תפוחי אדמה, לשחרור מיצי הפרי.
  • לאחר בישול של כ15 דקות על אש בינונית – נמוכה כבו את האש.
  • תנו לתערובת לנוח ולהתקרר וסננו לתוך מיכל נקי.
  • הוסיפו את הוודקה כדי לגרום לזמן חיים ארוך יותר (בערך חודש).

 

 

Previous הגשת קוקטייל בתוך כדור קרח
Next השרייה מהירה באמצעות סיפון

תגובות:

avatar